Over ons

Er zijn weinig bedrijven waar elke dag zoveel medewerkers, zo hard hun best doen. Dat is onze kracht. Vol passie en ambitie, gaan wij elke dag aan het werk. Wij geloven in gewoon DOEN. En ja, dan gaat er ook weleens wat mis, maar daardoor maken wij onszelf ook elke dag een beetje beter.

Eigenzinnig

Wij zijn eigenzinnig en die eigenzinnigheid verbindt ons. Wij zijn vaak ergens heel erg voor of heel erg tegen. Dat is niet zwart-wit, dat is gepassioneerd. Echter, hebben wij wel altijd een onderbouwing. Arbeidsbemiddeling is immers onze passie. Wij weten daarom wel waarover wij praten. Zo niet, dan doen wij niet alsof. Wij gaan op onderzoek uit en komen terug als specialist.

Passie voor de mens

Wij luisteren naar de kandidaat en praten met je, want wellicht kun hij/zij veel meer dan het cv in eerste instantie doet vermoeden. Dat duwtje in de rug, het zien van de kwaliteiten en het luisteren naar zijn of haar ambitie: dat zorgt volgens ons voor de ideale match. De recruiters van Towork4 gaan voor de ontwikkeling van de kandidaat. Dat zit hem niet alleen in die tijdelijke of vaste baan, maar vooral in het verkennen, toespitsen en verbreden van zijn of haar persoonlijke wens op het gebied van werken.

Doen!

Bij towork4 vindt je niemand zonder hands-on-mentaliteit. Geen woorden, maar daden. Niet lullen, maar poetsen. Door onze nuchtere ondernemersmentaliteit zijn wij ervan overtuigd, dat je idee niets waard is zonder de uitvoering. Wacht niet tot je idee perfect is, want in deze snelle markt ben je dan te laat. Wij streven erna om elke dag een beetje beter te worden en verder te groeien, ideeën bij te schaven, maar door vooral te doen!

Flexibel

De arbeidsmarkt verandert continu, maar ook de wensen van onze klanten. Tijdelijke oplossingen, ondersteuning voor een paar dagen, of structurele oplossingen voor terugkerende problemen. Dat vraagt een hoop van een bemiddelingsbureau als partner. Flexibiliteit zit ons in het bloed. Wij streven altijd naar meer en betere oplossingen en kleuren indien nodig, ook weleens buiten de lijntjes.
Towork4 gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.