Harold Tuntelder

“Na vele jaren werkzaam te zijn geweest in de uitzendbranche heb ik de stap genomen om in 2009 Towork4 te starten. Het was de beste stap uit mijn carrière!” aldus Harold Tuntelder, eigenaar van Towork4. Hij gaat enthousiast door: “ Ik ben nu volledig verantwoordelijk voor de gehele dienstverlening van mijn opdrachtgevers. Geen concessies of belemmeringen meer waar ik vaak tegenaan liep bij mijn vorige werkgevers, maar een totaalpakket kunnen bieden.”

Tijdens mijn gesprek met Harold valt zijn energieke houding en enthousiasme direct op. Harold is duidelijk geen ondernemer die de hele dag achter zijn bureau wil zitten. Hij geeft aan voornamelijk werkzaam te zijn in de buitendienst. “Wij denken in alles vanuit de opdrachtgever. Ik weet dat veel bedrijven dat zeggen, maar bij ons is dat echt zo. Wij bouwen onze dienstverlening volledig om de wensen van de klant heen. Ik vind het heerlijk om de hele dag op pad te zijn, om te sparren met bestaand opdrachtgevers maar ook om te kijken hoe wij nieuwe klanten zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. De oplossingen die wij bieden zijn regelmatig ongecompliceerd en vaak vernieuwend.”

Oplossingen die werken, dat klinkt als jullie motto? “De behoefte die wij zien bij onze klanten, vertalen wij direct naar een oplossing. Veel uitzendbureaus denken in losse plaatsingen. Wij willen juist toe naar een totaal oplossing. Niet verdienen aan die enkele opdracht, maar bewust bouwen aan een langdurige relatie. Klanten ondersteunen in langdurige of tijdelijke oplossingen, maar ook meekijken naar de toekomst”. Het enthousiasme van Harold is aanstekelijk. Veel vragen stellen is praktische overbodig maar ook alleen mogelijk tussen de telefoontjes door, zijn telefoon rinkelt constant.

“Towork4 is een jong bedrijf, dat merk je aan de sfeer en de manier waarop wij met elkaar de schouders eronder zetten. Pionieren en ondernemen, dat is wat ik wil doen. Wij hebben ambitieuze plannen voor de toekomst. Door anders te denken en nieuwe dingen te durven, kunnen wij onze opdrachtgevers nog beter van dienst zijn, nu en in de toekomst.” Mooie slot woorden van een enthousiaste ondernemer. Indien je op zoek bent naar een bemiddelingsbureau, zou ik zeker Harold eens uitnodigen voor een kop koffie.

Towork4 gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.