Marie Louise

Marie Louise  Koolman
Naam: Marie Louise

CV:

"Ik was toe aan iets nieuws, wel binnen de arbeidsbemiddeling, maar net even anders!” Dat is het antwoord van Marie Louise als ik haar vraag hoe ze bij Towork4 is terecht gekomen. Terwijl ik zat te wachten, valt mij de bedrijvigheid op het relatief kleine kantoor direct op. Telefoons die rinkelen, Cv’s die over en weer gaan en collega’s die snel even wat met elkaar kortsluiten. Een hectiek die vooral energie geeft.

Sinds begin 2018 is Marie Louise werkzaam als Aanjager/Recruiter bij Towork4. Ik heb een gesprek met haar omdat ik meer wil weten over Towork4 en recruitment. Want wat biedt Towork4 aan kandidaten? “De afgelopen jaren heb ik bij diverse uitzendbureaus gewerkt. Allemaal uitdagende banen maar ik vond het tijd voor een andere stap. Met Harold (eigenaar van Towork4) had ik direct een klik. Ik voelde een enorme drive en ik hoorde over grote plannen die op stapel stonden. Hier wou ik onderdeel van zijn”, zo vervolgt Marie Louise.

Denken vanuit de kandidaat
Voordat ik in gesprek ging met Marie Louise, heb ik de website uitvoerig bekeken. Er is duidelijk een oprechte interesse in de kandidaat en zijn mogelijkheden. Towork4 kijkt niet naar een CV, maar naar de persoon achter het CV. De persoon achter het CV leren kennen, in gesprek gaan, zoeken naar mogelijkheden en begeleiden tijdens de loopbaan. Ik vroeg Marie Louise hoe dat precies zit. “Ik geloof dat iedereen ergens goed in is. Een accountmanager buitendienst is goed in face-to-face verkopen. Hoe kun je daarvan verwachten dat hij zich op papier ijzersterk verkoopt? Ik vind het interessant om met deze mensen in gesprek te gaan. Om te filteren wat relevant is, waar hij of zij gelukkig van wordt en wat hij/zij belangrijk vindt in het leven. Ik vind het een uitdaging om iemand in zijn of haar kracht te plaatsen. Waar ben je goed, waar wordt je blij van en wat zou je (verder) willen ontwikkelen? Ik vind het fantastische als ik een kandidaat uiteindelijk bezoek, op een werkplek waar ze zichzelf kunnen zijn en toch uitdaging vinden.”

Eigen werk geluk
Hoe zit het met je eigen werkgeluk?, vraag ik Marie Louise. “ik zit op mijn plek. Ik hou van de dynamische branche. Elke dag is anders, snel schakelen, mensen spreken, sparren met bedrijven. Maar Towork4, de samenwerking met Harold en het team geeft mij minstens zoveel energie. Er zijn vriendschappen ontstaan, dat is onze kracht. Omdat wij het samen beter weten als alleen. Omdat je tegen vrienden gewoon de waarheid verteld. De basis van vriendschap is vertrouwen. Hierdoor krijg ik veel verantwoordelijkheid. Ik hoef niet eerst 3 handtekeningen van managers te verzamelen voordat ik mijn idee kan uitvoeren. Daarnaast houd ik van plezier maken. Het heeft geen zin om elke dag naar je werk te gaan, als je er geen plezier in hebt of niet gesteld bent op de mensen met wie je werkt."

Actieve vacatures:

Towork4 gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.